Com ajuden en els treballs de camp els drons agricultors?

És tan àmplia la cobertura funcional dels drons, que fins al camp són utilitzats amb alta eficiència. Per això, és important saber que, en el tractament de la producció i els cultius de diversos rubros, els drones tenen un paper important.

¿Per què utilitzar drons en l’agricultura?

Els drones estan dissenyats per obtenir preses aèries professionals, aquesta característica et permetrà saber en l’àrea de l’agricultura, per exemple, si hi ha problemes de fertilitat, fuites en el sistema de reg o plagues atacant els cultius.

A continuació, enumerem els usos que pots donar-los als drones agricultors:

En la cura dels cultius

Permeten detectar i controlar la presència de mala herba, fer ús eficient de el sistema de reg i determinar la possible manca de nutrients i fertilitzants. Utilitzar drones en l’agricultura proporciona l’avantatge de conèixer en temps real i sense major esforç, les dades necessàries per aplicar cures i manteniment eficient dels cultius.

En el control de plagues

Treballs de fumigació per eradicar plagues i malalties, són possibles mitjançant la utilització de drones. La seva funció possibilita que els tècnics siguin capaços de detectar a temps possibles focus de proliferació de plagues.

A més de l’ús en l’agricultura, els drones també tenen un paper fonamental en la ramaderia. Aquests elements voladors no tripulats poden vigilar el pasturatge de bestiar, albirar el desplaçament dels bancs de peixos i, també, prendre la temperatura als animals per detectar possibles malalties.

Els drones permeten l’agricultor prendre les mesures pertinents i oportunes per solucionar els inconvenients. Parlem de l’anomenada “agricultura intel·ligent”.